"Grib hinanden i at gøre noget godt"

Friskolen i Skive

Matematik er mange ting

Piger interesserer sig også for elektronik

Nyhed billede
Glade og begejstrede børnestemmer på gangen.
    Bine Nørgaard den 11-01-2018
    Her deltager vi med kunst fra vores 3. klasse, 6. klasse og linjefagsholdet i kunst og design. Se Friskolens udstilling i foyeren i KCL.

KUNST FOR ALLE

Weekenden 27. og 28. januar kan alle kunstinteresserede igen opleve den traditionsrige kunstudstilling Kunst For Alle i KulturCenter Limfjord.

På udstillingen kan du møde en lang række kunstnere fra hele landet, der medbringer hundredvis af værker fra deres samlinger. Og skulle man forelske sig i et af de mange værker, vil der også være mulighed for, at handle med de fremmødte kunstnere.
    - Formålet med udstillingen er, at vise god kunst i Skive, og derfor har vi håndplukket kunstnere fra hele landet. Der vil være malerier, skulpturer, grafik, smykker, glaskunst, fotos og meget andet, fortsætter John Maarbjerg.
    Overskuddet fra kunstudstillingen går ubeskåret til organisationer som sætter børns vilkår i centrum. Børns voksenvenner i Skive, Natteravnene samt Børnearbejdet i den Albanske Lutherske Brødre Kirke.
    Billetter til Kunst For Alle kan købes ved indgangen, når udstillingen løber af stablen weekenden 27. og 28. januar. Entre 50 kr./ gratis for børn under 14 år.